top of page
ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle cursussen die aangeboden worden door www.laurawanders.com, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Het is handig om deze goed door te lezen voor het aanmelden voor één van de cursussen. 

Voor het starten van de cursus: 

 

1. Wanneer de cursist zich via de website aangemeld heeft voor één van de cursussen, krijgt hij per email een bevestiging toe gestuurd. Pas dan is de aanmelding officieel.

 

2. Wanneer de cursist om wat voor reden dan ook besluit niet deel te nemen aan de cursus dient hij zich twee weken voor de startdatum van de cursus af te melden.

* Wanneer de cursist minder dan twee weken voor het starten van de cursus afzegt, wordt 50 % van het cursusbedrag in rekening gebracht.

* Wanneer de cursist minder dan 1 week voor het starten van de cursus afzegt, wordt 100% van het cursusbedrag in rekening gebracht.

3. Tijdens de cursus is het voor de cursist in principe niet mogelijk om te stoppen en bij een nieuwe groep later weer deel te nemen, of om het geld van de cursus terug te krijgen. 

4. Nadat de cursist een bevestigingsmail heeft gehad krijgt hij voor het starten van de cursus nog eenmaal informatie. Deze laatste email voor het starten van de cursus bevat informatie over de data, het adres en het lesrooster. De cursist krijgt deze informatie 1 tot 2 weken voor de start van de cursus. 

5. Na de betaling van het cursusgeld kan de cursist altijd een betalingsbewijs ontvangen. 

Tijdens de cursus:

 

1. Bij iedere les hoort lesstof in de vorm van samenvattingen en video's. De cursist kan het lesmateriaal via de site benaderen. Het is voor de cursisten verboden om deze informatie te delen met andere mensen of op het internet te verspreiden. 

 

2. Wanneer de cursist een keer niet kan komen of ziek is, dient hij een email te sturen naar docent, de cursist heeft de lesinformatie tot zijn/haar beschikking en hoeft dus niets te missen. Er is geen mogelijkheid om de lessen op een andere locatie in te halen of op een later moment.

3. Wanneer de cursus onderbroken moet worden is het in principe niet mogelijk om later in het jaar de gemiste lessen in te halen, alleen in zeer uitzonderlijke gevallen.

4. Bij hoge uitzondering kan het zijn dat één van de lessen een keer niet doorgaat, doordat de docent ziek is of dat er om andere redenen in het rooster geschoven moet worden. De cursisten worden hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Er wordt altijd een vervangende datum van de les gegeven. 

5. Bij de fotografiecursussen dient de cursist zijn eigen camera mee te brengen en bij de fotobewerkcursus dient de cursist een eigen laptop mee te brengen. Bij twijfel over de geschiktheid van apparatuur kan de cursist per mail/telefoon contact opnemen met Laura Wanders. 

6. Wanneer u een keer niet kunt komen, kan er geen ander persoon voor u in de plaats deelnemen.

 

Wanneer u zich inschrijft voor een cursus gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. 

 

 

bottom of page