top of page
ALGEMENE VOORWAARDEN

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten door bedrijven en losse fotoworkshops.

Algemene voorwaarden juni 2017

Wij houden van simpel en begrijpelijk. Daarom geen hele lijst met moeilijke algemene voorwaarden, maar een aantal korte regels die voor ons belangrijk zijn.

  1. Offerte: alle aanbiedingen van fotograaf aan persoon of bedrijf, waarmee beoogd wordt een overeenkomst aan te gaan.

  2. Deze overeenkomst is tussen de fotograaf en de persoon/ het bedrijf waarmee de overeenkomst wordt gesloten. Opdrachten kunnen worden uitgevoerd door drie fotografen die werkzaam zijn bij Laura Wanders Fotografie: Laura Wanders, Pieter den Oudsten, Gina van der Schoot.

  3. De offerte blijft 14 dagen geldig, tenzij anders vermeld is of afgesproken is.

  4. Offerte moet schriftelijk/per mail worden goedgekeurd.

  5. Annulering van de opdracht kan tot 3 weken voor startdatum kosteloos. Daarna wordt 50 % in rekening gebracht en bij annulering na 2 weken voor de startdatum wordt volledige bedrag in rekening gebracht.

  6. Er wordt een aanbetaling van 50 % van het bedrag gevraagd 2 weken voor de startdatum van de opdracht. De overige 50 % van het cursusbedrag moet 14 dagen na de startdatum betaald zijn.

Privacy

  1. Na iedere les is er een foto-opdracht voor thuis. De cursist kan de gemaakte foto's voor de opdracht inleveren op www.mijnalbum.nl, wij hebben hier een eigen account en inlognaam + wachtwoord. Dit account is toegankelijk voor alle cursisten van alle locaties, maar is niet openbaar voor mensen die de cursus niet volgen. Wij kunnen echter niet garanderen dat cursisten de foto's via het account aan anderen tonen. Onze ervaring is dat dit niet gebeurd en dat cursisten netjes omgaan met elkaars privacy. Iedere cursist blijft echter ten alle tijde verantwoordelijk voor de beelden die hij/zij op mijnalbum plaatst. U kunt uw eigen foto's verwijderen van mijnalbum na de les. Alle foto's worden sowieso verwijderd na afronding van de cursus. 

  2. Bij het aanmelden worden de gegevens van de cursist bewaard. Deze worden gebruikt om informatie over de cursus naar te verzenden per mail en/of het huisadres. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden. 

 

 

bottom of page