top of page
Fotografie en cursussen 

LAURA WANDERS

WORKSHOP LIGHTROOM FOTOBEWERKING

Beschrijving
€ 45,00 incl. BTW 
* 1 Avond 
* Brede basis in fotobewerking 
* Digitale samenvatting
* Ervaren docent
* Beschikbaar op verschillende locaties (zie onderaan deze pagina)
* Goede prijs kwaliteit 
analogue-2846297_1280.jpg
sevilla.jpg
Beschrijving
De workshop fotobewerking is een prachtige aanvulling op alle fotografiecursussen. U krijgt in 1 dagdeel een uitgebreide basis in de fotobewerking. Tijdens deze workshop ziet u of fotobewerking wat voor u is en u leert op een eenvoudige manier uw eigen foto's net dat extra's te geven. Ook mensen die geen fotografiecursus hebben gevolgd, maar wel graag hun foto's willen verbeteren, kunnen deelnemen. 
 
Sommige mensen houden niet van fotobewerking. Ik hoor bij de fotocursus wel eens"ik ben tegen fotobewerking, want het moet echt zijn". Maar wat is echt? Echt is niet wat jouw camera vastlegt, je ogen zien zoveel meer en zoveel mooiere kleuren dan dat. Je maakt je foto's dus juist echter met fotobewerking. 
 
Fotobewerking kan heel extreem zijn, maar juist subtiele fotobewerking maakt je foto veel zachter en haalt de sterke punten naar boven. 

Bij deze workshop gaat u op een praktische en interactieve manier leren hoe de meest gebruikte fotobewerking gedaan wordt. Voor deze workshop wordt gebruik gemaakt van het programma Luminar 4. Let op: dit programma zit niet inbegrepen bij de workshop. U kunt het programma zelf aanschaffen of een proefversie downloaden. 

Wat komt er aan bod:  De workshop duurt 1 avond. De lestijd is van 19.00-22.15. U leert kleuren aanpassen, licht nuances veranderen, vlekken verwijderen, omzetten van RAW naar JPEG, gebouwen met een kwast te belichten en een eigen fotobewerkingsstijl te ontwikkelen. 

Kortom: Fotobewerking is onmisbaar voor iedere fotograaf!
Maakt kennis met Luminar 4 , een betaalbaarder alternatief dan adobe Lightroom CC. Gebruik kortingscode: WANDERS voor 10euro korting!
sunset-1855191_960_720.jpg
Beschrijving, boy in car
jongen in de auto

Locatie Hilversum

Kosten:   45,- (1 avond)
Locatie:   Buurtcentrum de Geus
Adres:     Geuzenweg 84 Hilversum
Start:      volgt
Lestijd:   volgt
Aanmelden

Locatie Purmerend

Kosten:   45,- (1 avond)
Locatie:   Muziekschool Waterland
Adres:     Geulenstraat 62 Purmerend
Start:      volgt
Lestijd:   volgt
Aanmelden
Over ons
Fotoblog
Contact
  • Wix Facebook page
bottom of page