LAURA WANDERS

Fotografie en cursussen 

I'm a title. Click here to edit me

FOTOTENTOONSTELLING
De tentoonstelling van afgelopen zaterdag (22 maart) was een groot succes! Prachtige foto's, veel enthousiaste mensen en een goede verkoop van foto's, anischtkaarten en verjaardagskalenders. 
 
Opbrengst:  600 euro   
 
 
De opbrengst gaat naar het goede doel "animal care malta"
 
Voor de uitslag van de wedstrijd, kijk hieronder!
 
 
Wilt u meer informatie over Animal Care Malta of wilt u een donatie doen?
www.animalcaremalta.com 
 

 

De Fototentoonstelling was een groot succes!

Hierbij een foto-impressie van de leuke middag.De foto's zijn gemaakt door Wilma Bol.

Wedstrijd: wat zie ik? (Macro-fotografie)

Zojuist is de winnaar van de wedstrijd bekend geworden: mw. van der Ham! Gefeliciteerd met uw prijs: een beginnerscursus fotografie t.w.v. 95,- euro! 
 
Heeft u niet gewonnen en bent u nieuwsgierig naar wat de antwoorden van de foto's waren? Zie hieronder de goede antwoorden!
Foto A   kop van een gieter      Foto B  flesje Grolsch Bier          Foto C 2 vorken in elkaar

Kom naar de fototentoonstelling en neem je camera mee

Op zaterdag 22 maart tussen 14.00 en 17.00 is er een prachtige fototentoonstelling in de Mare Nostrum in Alkmaar. Hier zullen de cursisten van fotografe Laura Wanders hun beste werken tonen. De opbrengst van de tentoonstelling zal gaan naar het goede doel “Animal Care Malta”. Deze stichting zet zich in voor het castreren en steriliseren van de straatkatten op Malta en zorgt voor eten. De entree is gratis, maar een vrijwillige donatie is erg welkom.
In de afgelopen tijd zijn de cursisten van fotografe Laura Wanders hard aan het werk geweest om mooie foto’s te maken. Tijdens de cursussen zijn diverse soorten fotografiethema’s behandeld. Tijdens de tentoonstelling stellen wel liefst 52 cursisten hun mooiste werk tentoon, en er zullen ruim 75 mooie werken te zien zijn met diverse onderwerpen.
 
 
 
Iedereen is welkom, van jong tot oud om de mooie foto’s te komen bekijken. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Tijdens de tentoonstelling kunnen er ook foto’s nabesteld worden, is er verkoop van ansichtkaarten, en zijn er gratis miniworkshops portretfotografie. Daarnaast is er een prijsvraag waarbij u een beginners fotocursus ter waarde van 95,- kunt winnen. Dus vergeet vooral uw camera niet mee te nemen!De volledige opbrengst van de tentoonstelling gaat naar het goede doel “Animal Care Malta”!! Lees hieronder meer over dit goede doel. 

Over het goede doel: Animal Care Malta

Deze stichting zorgt ervoor dat hele groepen katten, ook wel kolonies genoemd, gecastreerd en gesteriliseerd worden zodat verdere uitbreiding voorkomen wordt. Hiervoor worden de katjes gevangen en naar een dierenarts gebracht om ze te laten steriliseren. De stichting neemt de nazorg op zich en houdt de katten enige tijd in de opvang, waarna ze teruggeplaatst worden in de kolonie. Ook draagt de stichting zorg voor het voeren van de vele straatkatten. 
 

 

Daarnaast bekommert de stichting zich ook om de vele kittens die gevonden worden. Sommige met ernstige ooginfecties; als deze katten niet behandeld worden met antibiotica en oogdruppels zullen ze blind worden. Wanneer ze weer gezond zijn wordt geprobeerd om goede adoptiehuizen voor hen te vinden of ze blijven de rest van hun leven in de opvang.
 
 
Het vakantie-eiland Malta wordt druk bezocht door toeristen, maar wat men vaak niet ziet is dat er erg veel dierenleed is. Grote hoeveelheden straatkatten worden slecht behandeld, zo niet mishandeld. Animal Care Malta is een officieel geregistreerde stichting die zich inzet voor het welzijn van de vele straatkatjes op het eiland Malta.
 
 
 
 
Naar aanleiding van dit verhaal zult u begrijpen dat deze stichting ontzettend goed werk verricht en dit niet kan doen zonder donaties.Bovendien hebben wij met eigen ogen gezien hoe hard het geld nodig is bij Animal Care Malta. Er zijn geen subsidies van de overheid en hoewel de sterilisaties en castraties voor een gereduceerd tarief door een dierenarts worden uitgevoerd, is extra geld hard nodig. 
Vandaar dat de opbrengst van de fototentoonstelling dit jaar naar Animal Care Malta gaat. 
© Copyright 2009-2019, Fotocursus Laura Wanders V.O.F