top of page

Online fotoclub - Cursisten Fotocursus LauraWanders


Al jaren geven wij met veel plezier cursussen fotografie en helpen wij mensen meer uit hun camera te halen. Helaas kan het gebeuren dat na een cursus de camera weer in de kast verdwijnt en de opgedane kennis weer wat weg begint te zakken... Zonde natuurlijk! Daarom zijn wij, Laura en Pieter, bij fotocursus LauraWanders een gratis online fotoclub begonnen! Maar wat houd de online fotoclub precies in?

Vanaf 1 Februari zijn wij gestart met de online fotoclub. Het idee van de fotoclub is om meer activiteit rondom het fotograferen te creëren , dit doen wij middels het volgende:

- Een besloten facebook groep voor (ex-) cursisten van Fotocursus Laura Wanders, onafhankelijk van de locatie waar de cursus is gevolgd.

- Hier kun je in contact komen met andere fotograferen om samen op pad te gaan en verder te experimenteren met fotografie

- Ook kun je foto's delen, waardoor je kennis kunt overdragen en geïnspireerd wordt tot nieuwe ideeën.

- Een maandelijke ''wedstrijd'' is ook onderdeel van de fotoclub. Hiervoor selecteren wij een onderwerp om te fotograferen, waarbij je een foto kunt inleveren om mee te doen aan de wedstrijd! Super leuk en leerzaam!

Maandthema:

Bij het maandthema zal er steeds een ander onderwerp centraal staan. De ene keer is het een breed onderwerp en de andere keer een heel specifiek onderwerp. Dit zorgt ervoor dat je een grote variëteit aan ervaring en informatie opdoet! Om je te helpen met het maken van goede foto's zal in deze maand verschillende informatie door ons gedeeld worden waarmee je nieuwe inspiratie en technieken opdoet.

Ga jij de uitdaging aan? We starten in februari met: MAAN en STERREN!

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page