top of page

Krijg hier je kortingscode voor Luminar 4 van €10,-

Bijgewerkt op: 18 jan.

Luminar 4 is een fotobewerkingsprogramma gemaakt door Skylum wat relatief nieuw is binnen deze industrie. Toch heeft het in deze jaren een enorme sneltreinvaart gemaakt in de ontwikkeling en heeft een aantal unieke eigenschappen die je niet terug vindt in andere fotobewerkingsprogramma's, zoals de verschillende kunstmatige intelligentie (AI) functies. De programma's van Adobe (meest bekende zijn Photoshop & Lightroom) krijgen steeds meer concurrentie van Luminar 4 wat zeker niet verassend is. In dit artikel lees je meer over Luminar 4.


 

Denk je erover na om Luminar 4 aan te schaffen? Bestel Luminar 4 nu met €10,- korting via deze link (met kortingscode: WANDERS).

Je koopt het op de site van de ontwikkelaar Skylum als een downloadbare link waardoor je meteen aan de slag kunt

 

WAT IS LUMINAR 4?

Luminar 4 is een fotobewerkingsprogramma van Skylum wat sinds 2009 fotobewerkingsprogramma's ontwikkelt. Luminar is sinds 2016 op de markt en krijgt ieder jaar een grote update waardoor het nu kan meedoen met de grote spelers en niet meer weg te denken is uit de wereld van fotobewerking. Daarnaast is hij sinds 2020 ook in het Nederlands beschikbaar, wel zo handig!

Dit heeft verschillende redenen: – Luminar 4 heeft veel van de standaard functies die Lightroom ook heeft, maar ook unieke mogelijkheden voor fotobewerking en fotobeheer, zoals het simpel veranderen van de lucht. – Luminar 4 werkt met kunstmatige intelligentie /Artificial Intelligence, waarmee het programma op basis van algoritmes snelle en krachtige bewerkingen kan toepassen wat je heel veel tijd bespaard.

- Luminar 4 heeft een simpele interface wat voor een hoog gebruikersgemak zorgt. – Luminar 4 betaal je slechts eenmalig €89 euro (€79,- met de bovenstaande kortingscode). Je kunt er voor kiezen om een nieuwe versie te kopen tegen een gereduceerd tarief als je al een oudere editie hebt, wel zo vriendelijk!
RAW FOTO'S BEWERKEN IN LUMINAR 4

Als je vaker gewerkt hebt met fotobewerking van (RAW) foto's dan zullen de meeste opties je bekend zijn. Vele functies werken hetzelfde als Camera Raw en Lightroom wat een eventuele overstap of gebruik als plug-in makkelijk maakt. Welke functies heeft Luminar dan zoal gemeen met Lightroom:

- Belichtingsfuncties: pas eenvoudig de belichting aan in je foto os specifiek de hooglichten/schaduwen.

- Witbalans niet goed geschoten? Geen probleem, je past deze simpel aan door gebruik je maken van je slider of een voor ingestelde witbalans.

- Kleuren aanpassen in Luminar is ook geen probleem, zijn geordend per tabblad en werken vergelijkbaar als Lightroom. Zwart-wit is ook mogelijk met de Z&W conversie tab.

- Ruisreductie & verscherpen mogen uiteraard niet missen en zijn gewoon aanwezig.

- En nog heel veel meer!

RAW FOTO'S BEWERKEN IN LUMINAR

KORTINGSCODE LUMINAR 4

Wil jij de opties van Luminar zelf ontdekken gebruik dan deze link en download de gratis trial. Ben je enthousiast en zou je het programma willen kopen? Gebruik dan de bovenstaande link met de kortingscode WANDERS zodat je €10,- korting krijgt op de volledige versie van Luminar (deze is ook geldig voor een update van een vorige versie van Luminar en is toepasbaar op zowel Mac als Windows.


De Summersale met een EXTRA korting is geldig tot woensdag 17-6-2020KORTINGSCODE LUMINAR


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page