top of page

Kunstmatige intelligentie met Ai Verbeteren in Luminar 4


Fotobewerking is een belangrijk onderdeel van de fotografie, zeker voor professionals maar ook voor amateurs. Er zijn inmiddels vele programma’s op de markt met ieder zijn speciale functies waarin zij onderscheiden. In deze serie artikelen gaan we in op enkele unieke functies van Skylum’s: Luminar 4.

 

Probeer

Denk je erover na om Luminar 4 aan te schaffen? Bestel Luminar 4 nu met €10,- extra korting via deze link (met kortingscode: WANDERS).

(Normaal 89 euro -> Nu slechts 59 (zomerdeal is geldig tot 17 juni, en heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie)

 

In een eerder artikel hebben we al enkele functies van Luminar 4 besproken, waaronder de AI structuur en de AI lucht vervangen. Maar wat als je nu niet je lucht wilt vervangen maar toch wilt verbeteren?


Luminar AI Luchtverbeteraar

De AI luchtverbeteraar zorgt andere voor diepere blauw tinten waardoor je lucht er veel beter uitziet, daarnaast heeft het nog een aantal extra functies zoals het verscherpen van je wolken en meer welke ik je graag in de video laat zien.


Luminar 4 AI Accent

Ook behandelen we de Luminar AI Accent functie die door een serie van aanpassingen onder andere je contrast, verzadiging en helderheid aanpast middels kunstmatige intelligentie. Wil je toch zelf meer controle hebben over de delen die hierdoor worden beïnvloed -> voeg dan een masker toe voor de delen waarop jij het wilt.Wist je dat luminar 4 ook als plugin te gebruiken is voor meerdere fotobewerkingsprogramma's, zoals lightroom en photoshop?

(* t/m 17-6-2020 is de zomerdeal met extra korting!)130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page