top of page

Luminar 4 AI luchten vervangen!

Bijgewerkt op: 21 jun. 2020


Fotobewerking is een belangrijk onderdeel van de fotografie, zeker voor professionals maar ook voor amateurs. Er zijn inmiddels vele programma’s op de markt met ieder zijn speciale functies waarin zij onderscheiden. In deze serie artikelen gaan we in op enkele unieke functies van Skylum’s: Luminar 4.

 

Denk je erover na om Luminar 4 aan te schaffen? Bestel Luminar 4 nu met €10,- korting via deze link (met kortingscode: WANDERS).

(Normaal 89 euro -> Nu slechts 79 )

 

Een van de moeilijkste situaties bij het fotograferen van landschappen is het fotograferen in tegenlicht. Je onderwerp is snel donker en de lucht overbelicht. Niet altijd is het mogelijk om met alleen de belichting aan te passen zowel je onderwerp als de lucht goed te krijgen. Luminar 4 heeft hier een briljante oplossing voor die je veel tijd bespaard. Het slimme algoritme selecteert zelf de beste oriëntatie voor de lucht. Je kunt veel voorgeïnstalleerde luchten gebruiken of eenvoudig je eigen luchtfoto's toevoegen.

Bij het fotograferen is het belangrijkste dat je onderwerp goed belicht is, wat bij de tegenlicht foto voor een overbelichte lucht kunt zorgen, tenzij….. Je de lucht heel makkelijk kunt aanpassen! Ik laat het je zien in deze eerste video uit deze serie over Luminar 4173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page