top of page
Fotografie en cursussen 

LAURA WANDERS

World is a book

REIZEN!!

Welkom bij de REIZEN pagina. Op deze pagina vind je fotoreportages van verschillende steden en landen met daarbij informatie over hoe je bepaalde foto's maakt.

Reisfotografie is misschien wel de leukste fotografievorm omdat hierbij alles aan de orde komt. Denk aan portretten van mooie oude mensen, landschappen, architectuur, straatfotografie, etc. En bedenk ook: reizen hoeft niet altijd ver. Ook in Nederland zijn er prachtige vakantiegebieden!

Bij iedere bestemming vind je informatie over de streek/het land, fototips en persoonlijke ervaringen.

REIZEN!!
Sevilla
Sevilla
Zon, cultuur en lekker eten

Sevilla is perfect voor een bezoekje in het najaar. Doordat het de warmste stad van Spanje is heb je vaak nog lang mooi weer. Naast de vele mooie architectuur kun je er enorm lekker eten en rond struinen in alle leuke winkeltjes. 

Mauritius is een tropisch eiland met veel mooie stranden en groene natuur. Je moet er een stuk voor vliegen, maar dan kom je ook wel in een totaal andere wereld.

Zingende vogels, tropische planten en markten waar de mooiste stoffen verkocht worden.

Benieuwd naar onze fotoreportage? Klik hieronder op de button foto reportage

Mauritius
Mauritius
Een groen en tropisch eiland!

New York moet je eens in je leven gezien hebben. De chaos, het 24 uurs leven, de schreeuwende reclame borden en alle mooie foto punten! Wij zijn in april een week in deze prachtige stad geweest en hebben zoveel mooie dingen gezien!

Benieuwd naar onze fotoreportage? Klik hieronder op de button foto reportage

New York
New York
the city that never sleeps!

Waar ga je heen in de maand november? Wij waren op zoek naar een leuke stad om te bezoeken in de herfst/winter en kwamen bij Boedapest terecht.

Een schitterende stad die zeker in de maand november lekker rustig is. Prachtige architectuur en lage prijzen, wat wil je nog meer?

Benieuwd naar onze fotoreportage? Klik hieronder op de button foto reportage

Boedapest
Boedapest
de ultieme winterstad!
bottom of page